(Macedonian) Villa Tortuga 3*, Varadero

tortuga 3

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 Gran Caribe
Villa Tortuga 3*

Varadero

 Време на престој

 11 ДЕНА / 10 НОЌИ 

 Услуги

 

Се вклучено

 Сезона на престој

01.02 – 31.03.2017 01.04 – 14.07.2017 15.07-24.08.2017 25.08-31.10.2017

 ЦЕНА по лице во 1/2 соба

 €   € 665 585

 

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки