(Macedonian) Vista Sol Punta Cana 3* ex. Carabella beach

CARABELLA 3

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

Vista Sol Punta Cana 4*
( Ex. Carabella Beach )

Валидност

01.05-13.07.2018

 14.07-24.08.2018

25.08-31.10.2018

Услуги

AI

AI

AI

ноќи

 9

9

Цена по лице во двокреветна соба (Comfort)

685€ 705 665 

Цените НЕ вклучуваат авионски билети

Croatia Airlines / Air France – најефтина можна цена за издавање до 10.04.2018  = 913€ со вклучени Аеродромски такси

Croatia Airlines / Condor – најефтина можна цена 945€ со вклучени Аеродромски такси

Забелешки