(Macedonian) VRAHOS / VILLA PHILOXENIA

Villa FILOXENIA, Vrahos (1)_m

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  APT1B 1/2+exb (3 лица) 92 114 143 164 189 216 320 367 404 445 445 445 370 241 193 154 123
PHILOXENIA “B” (tv, ac*) до 31.Март 86 107 133 153 176 201 298 342 376 414 414 414 345 225 180 144 115
Врахос APT1B 1/2+2 (4 лица) 98 121 152 175 201 232 342 393 431 475 475 475 396 257 206 164 132
  до 31.Март 92 113 142 163 187 216 319 366 401 442 442 442 369 240 192 153 123

 Цените се однесуваат на наем на студио/апартман за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD)

 

Програма на патување

Забелешки