(Macedonian) VRAHOS / VILLA VELISSARIOS

Villa VELISSARIOS, Vrahos (1)_m (1)

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
VELISSARIOS “C” (tv, ac*) STD 1/2+exb (2 лица) 82 102 127 146 168 193 285 328 360 396 396 396 330 214 172 137 110
Врахос до 31.Март 77 95 119 136 157 180 266 306 335 369 369 369 307 200 160 128 103

 

 

- Цените се однесуваат на наем на студио за 7 или 9 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

 

 

Програма на патување

Забелешки