Warere Beach Hotel 3* , Nungwi

portfolio_template31

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

АВИО БИЛЕТ + 1 НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ДОХА + 9 ПОЛА ПАНСИОНИ + СИТЕ ТРАНСФЕРИ

   

 

 

 

 

 Warere Beach Hotel 3* 

УСЛУГА

до  31.10.2017

01.11 – 21.12.2017 23.12.’17–15.01.’18 —————–
           
           

Цена по лице во Ocean View rooms/bungalows

HB

1.225 €

1.175 €

1.215 €

—–  €

Цена по лице во Ocean front bungalows

HB

1.385 €

1.245 €

1.325 €

——  €

* Цените се во евра, плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки