Zan View Hotel 3*, Kiwengwa

zan 8

Извинете, овој текст е достапен само во Macedonian.

Галерија

Ценовник

АВИО БИЛЕТ + 1 НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ДОХА + 9 ПОЛА ПАНСИОНИ + СИТЕ ТРАНСФЕРИ

 

Zan View Hotel 3*

УСЛУГА

16.10 – 05.12.2017 

05.12 – 05.01.2018

Цена по лице во STD DBL

HB

1.175 €

1.325

Цена по лице во DBL Sea View

HB

1.245 €

1.415 €

Редукција за Ноќевање со појадок – 240ЕУР

* Цените се во евра, плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки