Hotel St George Ski & Spa 4*, Bansko

st_george_topimg_6

 

10% за уплати до 30.11.2017 

Локација: Хотелот е лоциран во новиот дел на Банско.  

Содржини: 24 часа рецепција, ресторан, бар, ноќен клуб, спа центар, фитнес клуб, меана.

Сместување :Стандардните соби располагаат со: две стандардни легла, кабловска ТВ, туш ВЦ, интернет конекција

www.stgeorgespabansko.com

 

Галерија

Ценовник

 

         

Тип на соба       

01.12. -  20.12.

06.03. – 30.04.

 

21.12. – 27.12. 11.01. – 03.02. 12.02. – 05.03.

 

03.01. – 10.01. 04.02. – 11.02. 

 

28.12. – 02.01. 

 

HB

HB

HB

HB

По лице 1/2  Economy на 1-ви кат ( макс. 2)

24€

28€

36€

59€

По лице 1/2 
Standard(макс. 2)

25€

29€

37€

60€

По лице во Студио - 
Economy  – 1/кат (2+1)

26€

30€

39€

63€

По лице во Студио  –  
Standard  (2 +1)

27€

32€

40€

64€

По лице во АПП со 1 спална- Economy  1/кат (2+2)

28€

35€

43€

67€

По лице во AПП со 1 спална  Standard (2+2)

29€

37€

 45€

68€

По лице во АПП со 2 спални за 4 лица -  Economy (4+2)

94€

112€

147€

218€

Двоспален АПП(2 спални за 4 лица)Standard (4+2)

106€

117€

152€ 230€

Цените се дадени на ден по лице за сместување во соба според табелата. 

Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD)

 

 

Минимум престој 5 ноќевања во периодот 28.12.2017-02.01.2018

Максимален број на лица: DBL eco(2+0), DBL std (2+0), Studio (2+1),  App 1 спална ( 2+2 ), APP 2 спални (4+2)  

 

 

Забелешки