Steigenberger Al Dau Beach 5*dlx

s5

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

www.steigenbergeraldaubeach.com  

Локација: Еден од најлуксузните хотели во Хургада, сместен на самата песочна плажа долга 400м, во новиот дел на Мемше. Од центарот на Хургада е оддалечен 4км, а од аеродромот 6км.

Соби: Има 389 модерно опремени соби со бања, мини бар, сеф, клима, сателитска Тв, приклучок за интернет, балкон или тераса.

Содржини: еден главен и три а ла карт ресторани, 5 барови и дискотека.

Спорти забава: неколку странични базени со посебен дел за најмладите, lazy river, пикадо, пинг понг, терен за голф, одбојка на плажа, игралиште за фудбал и кошарка, ватерполо, центар за нуркање и бројни активности и спортови на вода. Современо опремен спа центар, фитнес сала.

s3

 

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
DELUXE SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 739 739 709 649 669 679 679 679 679 679 679 679 679 679 679 669 659 649 649 649 649 649 649 649
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 999 999 959 859 889 909 909 909 909 909 909 909 909 909 909 899 879 859 859 859 859 859 859 859
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 478 478 391 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 709 709 679 589 609 619 619 619 619 619 619 619 619 619 619 639 599 589 589 589 589 589 589 589
FAMILY ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 999 999 919 779 799 809 809 809 809 809 809 809 809 809 809 809 789 779 779 779 779 779 779 779
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 939 939 859 629 649 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 659 639 629 629 629 629 629 629 629
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
DELUXE SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 989 1.029 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.039 959 1.029 939 999 909 989 909 989 909 909
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 1.359 1.419 1.319 1.429 1.319 1.429 1.319 1.429 1.319 1.429 1.319 1.429 1.279 1.369 1.239 1.349 1.239 1.349 1.239 1.239
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 929 969 899 979 899 979 899 979 899 979 899 969 879 939 849 929 849 929 849 849
FAMILY ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.199 1.239 1.149 1.249 1.149 1.249 1.149 1.249 1.149 1.249 1.149 1.239 1.129 1.209 1.099 1.189 1.099 1.189 1.099 1.099
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 959 969 909 979 909 979 909 979 909 979 909 999 889 939 889 949 889 949 889 889
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
DELUXE SEA VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.379 1.349 1.229 1.199 1.239 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.249 1.239 1.229 1.209 1.189 1.179 1.179 1.179 1.179 1.179
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 1.949 1.899 1.719 1.679 1.729 1.749 1.749 1.749 1.749 1.749 1.749 1.749 1.749 1.739 1.719 1.679 1.659 1.639 1.639 1.639 1.639 1.639
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 810 725 426 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 1.289 1.259 1.139 1.139 1.149 1.159 1.159 1.159 1.159 1.159 1.159 1.159 1.159 1.179 1.139 1.119 1.129 1.089 1.089 1.089 1.089 1.089
FAMILY ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.909 1.839 1.569 1.469 1.499 1.509 1.509 1.509 1.509 1.509 1.509 1.509 1.509 1.509 1.489 1.469 1.459 1.449 1.449 1.449 1.449 1.449
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 1.819 1.719 1.329 1.139 1.199 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209 1.179 1.189 1.169 1.129 1.119 1.119 1.119 1.119 1.119
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255

Програма на патување

Забелешки