Sun Island Resort & Spa 5*, Maldives

SUN 12

Sun Island Resort & Spa 5*****, Maldives

Sun island ќе Ви ги освои и душата и срцето со своите егзотични тропски цвеќиња и прекрасното зеленило како и најчистата, сафирно сина лагуна. Се наоѓа на 40км. од Аеродромот Мале и е најстариот неверојатен и живописен остров во Јужниот Ари Атол.

Sun island е најголемиот остров Ресорт на Малдивите и ги нуди сите модерни удобности и содржини за незаборавен одмор и уживање. Изобилува  со густа тропска вегетација и високи кокосови палми, толку бројни, што би можеле да се изгубите меѓу нив. Благодарение на широките плажи, насекаде окулу островот, нема да Ви биде проблем да си најдете свое, интимно катче.

Sun island е пример за добра услуга и кујна од светска класа

Галерија

Ценовник

Sun Island Resort & Spa 5*
Maldives
Std Beach Bungalow

Време на престој

 20.11.2017-30.11.2017

07.01.  – 31.03.2018

01.04 – 30.04.2018

Услуги

HB

HB

HB

Ноќевања

9

9

9

Цена по лице во двокреветна соба

  €

 €

 €

Програма на патување

Забелешки