Sunrise Grand Select Crystal Bay 5*

sun 5

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Изграден на брегот на Црвеното Море, на самиот раб на заштитената лагуна во Хургада, Sunrise Grand Select Crystal Bay, со пет ѕвездички е супер-луксузно египетско одморалиште. Со својата сопствена приватна плажа, наредена со кабини, секако е гламурозна точка за незаборавно уживање во сонцето.

Со ладните мермерни подови, високите тавани и сенките на тропските градини, основите и ентериерите се како здив на свеж воздух. Хоте лотможе да се пофали со целосна услуга на спа центарот, со голем број на најразлични третмани за убавина и велнес .
Постојат голем број на à la carte ресторани, вклучувајќи го и спектакуларниот индиски ресторан, како и избор од  неколку барови. Од содржини, хотелот поседува , исто така, два отворени базени, центар за нуркање, тениски игралишта, фитнес и избор на водени спортови.

sun 1

Галерија

Ценовник

 7 ДЕНА

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR GARDEN OR POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 629 629 649 649 649 649 649 649 669 679 679 679 679 679 679 679 679 649 629 629 629 629 629 629
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 413 413 423 423 423 423 423 423 429 435 435 435 435 435 435 435 435 421 413 413 413 413 413 413
Цена за еднокреветна соба 829 829 859 859 859 859 859 859 879 889 889 889 889 889 889 889 889 849 829 829 829 829 829 829
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 410 410 423 423 423 423 423 423 429 435 435 435 435 435 435 435 435 418 410 410 410 410 410 410
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 410 410 423 423 423 423 423 423 429 435 435 435 435 435 435 435 435 418 410 410 410 410 410 410
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 410 410 423 423 423 423 423 423 429 435 435 435 435 435 435 435 435 418 410 410 410 410 410 410
Трет возрасен 569 569 589 589 589 589 589 589 609 619 619 619 619 619 619 619 619 589 569 569 569 569 569 569


10 / 11 ДЕНА

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR GARDEN OR POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 919 919 859 919 869 949 889 969 889 969 889 969 889 939 839 889 829 889 829 829
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 575 529 553 521 553 521 521
Цена за еднокреветна соба 1.259 1.259 1.159 1.259 1.179 1.299 1.209 1.319 1.209 1.319 1.209 1.319 1.209 1.279 1.139 1.219 1.119 1.219 1.119 1.119
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 573 525 548 517 548 517 517
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 573 525 548 517 548 517 517
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 573 525 548 517 548 517 517
Трет возрасен 829 829 769 829 779 859 829 849 829 849 829 849 829 819 749 799 739 799 739 739


14 ДЕНА

Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR GARDEN OR POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.079 1.099 1.119 1.119 1.119 1.119 1.129 1.149 1.159 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.139 1.119 1.089 1.079 1.079 1.079 1.079
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 658 668 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 690 680 666 658 658 658 658
Цена за еднокреветна соба 1.489 1.509 1.539 1.539 1.539 1.539 1.559 1.579 1.599 1.619 1.619 1.619 1.619 1.619 1.619 1.579 1.549 1.509 1.489 1.489 1.489 1.489
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 652 664 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 688 676 660 652 652 652 652
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 652 664 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 688 676 660 652 652 652 652
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 652 664 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 688 676 660 652 652 652 652
Трет возрасен 959 979 999 999 999 999 1.009 1.029 1.039 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.019 999 969 959 959 959 959