Sunrise Grand Select Crystal Bay 5*

sun 5

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

Изграден на брегот на Црвеното Море, на самиот раб на заштитената лагуна во Хургада, Sunrise Grand Select Crystal Bay, со пет ѕвездички е супер-луксузно египетско одморалиште. Со својата сопствена приватна плажа, наредена со кабини, секако е гламурозна точка за незаборавно уживање во сонцето.

Со ладните мермерни подови, високите тавани и сенките на тропските градини, основите и ентериерите се како здив на свеж воздух. Хоте лотможе да се пофали со целосна услуга на спа центарот, со голем број на најразлични третмани за убавина и велнес .
Постојат голем број на à la carte ресторани, вклучувајќи го и спектакуларниот индиски ресторан, како и избор од  неколку барови. Од содржини, хотелот поседува , исто така, два отворени базени, центар за нуркање, тениски игралишта, фитнес и избор на водени спортови.

sun 1

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
SUPERIOR GARDEN OR POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 599 599 619 619 619 619 619 619 629 639 639 639 639 639 639 639 639 619 599 599 599 599 599 599
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 407 407 416 416 416 416 416 416 422 428 428 428 428 428 428 428 428 414 407 407 407 407 407 407
Цена за еднокреветна соба 789 789 819 819 819 819 819 819 839 849 849 849 849 849 849 849 849 809 789 789 789 789 789 789
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 404 404 416 416 416 416 416 416 422 428 428 428 428 428 428 428 428 412 404 404 404 404 404 404
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 404 404 416 416 416 416 416 416 422 428 428 428 428 428 428 428 428 412 404 404 404 404 404 404
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 404 404 416 416 416 416 416 416 422 428 428 428 428 428 428 428 428 412 404 404 404 404 404 404
Трет возрасен 539 539 559 559 559 559 559 559 569 609 609 609 609 609 609 609 609 559 539 539 539 539 539 539
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
SUPERIOR GARDEN OR POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 919 919 859 919 869 949 889 969 889 969 889 969 889 939 839 889 829 889 829 829
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 575 529 553 521 553 521 521
Цена за еднокреветна соба 1.259 1.259 1.159 1.259 1.179 1.299 1.209 1.319 1.209 1.319 1.209 1.319 1.209 1.279 1.139 1.219 1.119 1.219 1.119 1.119
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 573 525 548 517 548 517 517
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 573 525 548 517 548 517 517
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 569 569 536 569 542 584 554 590 554 590 554 590 554 573 525 548 517 548 517 517
Трет возрасен 829 829 769 829 779 859 829 849 829 849 829 849 829 819 749 799 739 799 739 739
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
SUPERIOR GARDEN OR POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.059 1.079 1.089 1.099 1.099 1.099 1.109 1.129 1.139 1.149 1.149 1.149 1.149 1.149 1.149 1.129 1.109 1.079 1.059 1.059 1.059 1.059
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 658 668 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 690 680 666 658 658 658 658
Цена за еднокреветна соба 1.469 1.499 1.509 1.529 1.529 1.529 1.539 1.569 1.589 1.599 1.599 1.599 1.599 1.599 1.599 1.559 1.529 1.489 1.469 1.469 1.469 1.469
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 652 664 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 688 676 660 652 652 652 652
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  2-6.99) 652 664 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 688 676 660 652 652 652 652
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 652 664 678 678 678 678 684 692 699 705 705 705 705 705 705 688 676 660 652 652 652 652
Трет возрасен 939 959 969 979 979 979 989 1.009 1.019 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.059 1.009 989 959 939 939 939 939