Sentido Mamlouk Palace 5*

egipat-hurgada-sunrise-sentido-mamlouk-palace-5-02_51d152e198269_6dbf809a0aa62455777c23d6e2620ca3

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Sentido Mamlouk Palace 5* AI

Локација: Хотелот се наоѓа во јужниот дел од градот, одалечен 13 км од центарот на Хургада и 10 км од аеродромот. Во близина се наоѓа и трговскиот центар Senzo mall.

Соби: Сите соби се уредени во ведри бои и со големи прозори кои се отвараат кон балкон. Собите располагаат со сопствено купатило, клима, SAT TV и дел за седење.

Содржини: Хотелот има своја сопствена плажа и два големи базени кои се опкружени со градина. На гостите на располагање им се 3 различни ресторани, 4 бара и еден ориентален бар. Хотелот исто така располага и со 2 тениски игралишта, фитнес и спа центар. Исто така тој на своите гости им нуди различни спортски активности, вклучувајки ги и одбојка на плажа и едрење.

Услуга: All Inclusive

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
STD GARDEN & POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 599 599 639 639 639 639 639 639 659 679 679 679 679 679 679 679 679 649 639 639 639 639 639 639
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 398 398 415 415 415 415 415 415 424 434 434 434 434 434 434 434 434 421 415 415 415 415 415 415
Цена за еднокреветна соба 789 789 829 829 829 829 829 829 859 889 889 889 889 889 889 889 889 849 829 829 829 829 829 829
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 539 539 579 579 579 579 579 579 599 619 619 619 619 619 619 619 619 589 579 579 579 579 579 579

 

Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STD GARDEN & POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 899 899 829 899 849 939 889 959 889 959 889 959 889 939 849 899 829 899 829 829
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 556 556 524 556 533 578 553 588 553 588 553 588 553 575 530 556 524 556 524 524
Цена за еднокреветна соба 1.219 1.219 1.119 1.219 1.149 1.289 1.209 1.309 1.209 1.309 1.209 1.309 1.209 1.279 1.139 1.219 1.119 1.219 1.119 1.119
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 809 809 739 809 759 849 799 869 799 869 799 869 799 819 759 809 739 809 739 739
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STD GARDEN & POOL VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.019 1.049 1.079 1.079 1.079 1.079 1.099 1.129 1.149 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.169 1.139 1.119 1.099 1.079 1.079 1.079 1.079
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 628 644 662 662 662 662 671 684 693 703 703 703 703 703 703 690 681 668 662 662 662 662
Цена за еднокреветна соба 1.399 1.439 1.489 1.489 1.489 1.489 1.519 1.559 1.589 1.609 1.609 1.609 1.609 1.609 1.609 1.579 1.549 1.509 1.489 1.489 1.489 1.489
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 899 929 959 959 959 959 979 1.009 1.029 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.019 999 979 959 959 959 959

 

 

Програма на патување

Забелешки