THASSOS / LIMENARIA / VILLA ROULA

Villa ROULA, Tasos Limenaria (1)_th

Limenaria е втор по големина град на островот Тасос. Позната и како најголемо туристичко место на јужниот дел на островото, таа како да е постојано заплисната од синото море и топлото егејско сонце. Нејзините песочни плажи, над кои се спуштаат сенките на зелените дрва, се најспецифичната слика за неа. Објектите за сместување во овогодишната сезона, се повторно зголемени со капацитет, но при тоа воедно ги задржуваат предходно прифатените стандарди и квалитет на престој во нив. Близината и можноста за посета на познатите места како: Пефкари, Потос или Скала Потамиа, се само дополнителен мотив и спомен, кој ќе го понесете со себе по вашето заминување од Тасос.                                                                                                                                                                                                               Villa Roula e oбјект лоциран  на тивката улица, која од главниот градски коридор се спушта кон морето. Иако е постара куќа, таа сепак се карактеризира со својата уреденост, малиот и убав двор, како и непосредната близина до повеќето градски содржини. Во својот состав, таа брои неколку студија кои се опремени со мини кујни, балкони и соодветен ентериер. Сите имаат ТВ и клима уред со доплата. Освен стандардните студија, во објектот има и две “еко” единици, кои имаат засебни тоалети но сепак делат заедничка кујна. Доколку се користат од истите гости ил ипоголемо семејство, даваат претстава за одличен апартман.

Галерија

Ценовник

 

ТАСОС

наем

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

студио/апартмани

термин

17

24

1

10

19

28

6

15

24

2

9

(7 или 9 ноќевања)

ноќевања

7

7

9

9

9

9

9

9

9

7

7

 

STD 1/2 eco (2 лица)

173

190

268

295

324

347

347

347

316

205

/

 

до 30.Април

165

181

250

275

302

323

323

323

294

195

/

ROULA “C” (tv, ac*)

STD 1/2 (2 лица)

187

206

291

320

351

376

376

376

342

222

/

Лименарија

до 30.Април

178

196

271

298

327

350

350

350

319

211

/

 

STD 1/2+1 (3 лица)

197

216

305

336

369

395

395

395

359

233

/

 

до 30.Април

188

206

284

313

344

368

368

368

334

222

/

 Наем на студио за 7 ноќевања (без превоз).

- Цените се однесуваат на наем на студио за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

Програма на патување

Забелешки