Tropical Attitude 3***

22296458

TRO Ahttp://tropical-hotel-mauritius.com/

Тropical Attitude хотелот се наоѓа во Источниот брег на Маурициус е неодамна реновиран хотел со 3* кој веднаш излегува на плажа, изграден во средината на градина со кокосови дрвја. Декориран во традиционален стил има надворешен базен и нуди бесплатни водни спортови и возење со брод до рајскиот остров Ile aux Cerfs.

Овој пријателски и удобен хотел е сведок на традиционалниот начин на живот на островот, идеално место за релаксација, или како семејство или како двојка.

Галерија

Ценовник

Tropical Attitude
& SPA 3***
STD room

Време на престој

 01.11– 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

22.04 – 30.09.2017

01.12 – 20.12.2016

Услуги

AI

AI

AI

Ноќевања

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 1.045€

916€

975€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

Програма на патување

Забелешки