Tropical Princess 4*

TROPICAL PRINCESS 2

Галерија

Ценовник

 

TROPICAL PRNCESS 4*

 

ВАЛИДНОСТ

02.04-30.04.2018

 01.05 – 30.06.2018
01.09 – 22.12.2018

01.07-31.08.2018

УСЛУГИ

AI

AI

AI

НОЌИ

 9

9

Цена по лице во двокреветна соба (Comfort)

985€ 795 925 

Цените НЕ вклучуваат авионски билети

Croatia Airlines / Air France – најефтина можна цена за издавање до 10.04.2018  = 913€ со вклучени Аеродромски такси

Croatia Airlines / Condor – најефтина можна цена 945€ со вклучени Аеродромски такси

Забелешки