Tropitel Sahl Hasheesh 5*

TT 4

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

Локација: Располага со сопствена песочна плажа, сместен во Сахл Хашееш, 14км јужно од Хургада и 18км од аеродромот.

Соби: 566 луксузни и модерно опремени соби во повеќе хотелски згради, со бања, мини бар, балкон/тераса, сеф, телефон, сателитска ТВ.

Содржини: Еден главен и два а ла карт (италјански и мексички) ресторани на располагање на гостите, како и 4 барови.

Спорт и забава: три базени, пинг понг, билјард, тениско игралиште, стаза за трчање, одбојка на плажа, точак во вода, фитнес спа центар и центар за нуркање. Разни активности и анимации за најмладите.

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
DELUXE GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 529 529 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 549 529 529 529 529 529 529
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете  2-6.99 (ако прво дете е  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете  7-13.99 (ако прво дете е  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете  7-13.99 (ако прво дете е  7-13.99) 373 373 404 404 404 404 404 404 404 404 404 404 404 404 404 404 404 383 373 373 373 373 373 373
Цена за еднокреветна соба 719 719 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 819 749 719 719 719 719 719 719
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Трет возрасен 499 499 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 519 499 499 499 499 499 499
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
DELUXE GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 879 879 819 879 819 879 819 879 819 879 819 879 819 839 749 779 729 779 729 729
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете  2-6.99 (ако прво дете е  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете  7-13.99 (ако прво дете е  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете  7-13.99 (ако прво дете е  7-13.99) 548 548 517 548 517 548 517 548 517 548 517 548 517 527 480 496 470 496 470 470
Цена за еднокреветна соба 1.259 1.259 1.159 1.259 1.159 1.259 1.159 1.259 1.159 1.259 1.159 1.259 1.159 1.189 1.039 1.089 1.009 1.089 1.009 1.009
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Трет возрасен 819 819 759 819 759 819 759 819 759 819 759 819 759 779 689 719 669 719 669 669
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
DELUXE GARDEN VIEW & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 919 979 1.029 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.049 1.009 979 939 919 919 919 919
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете  2-6.99 (ако прво дете е  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете  7-13.99 (ако прво дете е  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете  7-13.99 (ако прво дете е  7-13.99) 586 616 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 652 631 616 596 586 586 586 586
Цена за еднокреветна соба 1.309 1.409 1.509 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.529 1.459 1.409 1.349 1.309 1.309 1.309 1.309
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Трет возрасен 829 889 969 959 959 959 959 959 959 959 959 959 959 959 959 919 889 849 829 829 829 829

Програма на патување

Забелешки