Vasiliki/Villa Athina

IMG_20170627_194658

Галерија

Ценовник

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  STD 1/2 (2 лица) 90 112 140 161 185 213 314 361 397 437 437 437 364 236 197 158 126
  до 31.Март 84 105 131 150 173 199 293 336 370 407 407 407 339 220 184 147 118
ATHINA “B” (ac) STD 1/2+exb (3 лица) 97 120 150 172 198 228 337 387 425 468 468 468 391 253 211 169 135
Василики до 31.Март 91 112 140 160 185 213 314 360 396 436 436 436 364 236 197 158 126
  APT2B 2/2 (4 лица) 128 160 200 230 265 303 448 516 567 624 624 624 520 337 281 225 181
  до 31.Март 120 149 186 214 247 282 417 480 528 581 581 581 484 314 262 210 169

Цените се дадени за сместување по соба според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

 

Забелешки