ВЕНЕЦИЈА Верона, Лаго ди Гарда, Фиренца

NG VENICE

За романтичарите Венеција е остварување на сонот. Позната и како “Огледало на душата“, “Кралица на Јадранот“, “Градот на вода“, “Градот на мостовите и каналите“… Венеција е една од најпосакуваните туристички дестинации. Изградена врз дрвени столбови, нејзината архитектура е како да лебди над вода. Заради нејзината уникатност Венеција е заштитена од УНЕСКО. Во 1980 година, Карневалот во Венеција го оживеа градот и стана еден од главните центри зa меѓународни конференции и фестивали, како што e престижното Биенале во Венеција и Венецискиот филмски фестивал, кои привлекуваат посетители од целиот свет поради своите театарски, филмски, уметнички и музички продукции.

Галерија

Ценовник

 Хотел 3***

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

  25.04.2019 – 29.04.2019

УСЛУГИ

BB

НОЌЕВАЊА

3

Цена на аражманот 

159 eur  (9858 mkd)

Програма на патување

Забелешки