Виетнам-Камбоџа

section_vietnam

             Најубавото од Виетнам   со

             посета на   Камбоџа
                                                       

                      24.03.2018 – 04.04.2018

                       12 дена/9  ноќевања

Уживајте во преубавите предели на Виетнам и Камбоџа, каде природа е недопрена, земја со  богата култура и љубезно население…   
Прекрасни пејсажи, богата разновидна древна култура, опуштање на плажа, љубезноста на населението, егзотика која ги задоволува сите ваши сетила… тоа се Виетнам и Камбоџа!

Галерија

Ценовник

Хотел

ВРЕМЕ НА ПРЕСТОЈ

 24.03.2018 – 04.04.2018 

УСЛУГИ

према програмата

НОЌЕВАЊА

9

Цена по лице во двокреветна соба

         1796€                    ( 111.352ден)

Доплата за еднокреветна соба                                                                                                               329€ ( 20.398 ден)

Програма на патување

Забелешки