Vik Hotel Arena Blanca 4*

Vik Punta Cana 1

Галерија

Ценовник

 

VIK HOTEL ARENA BLANCA 4*

 

ВАЛИДНОСТ

01.04-30.04.2018

 01.05 – 30.06.2018
01.09 – 31.10.2018

01.07-31.08.2018

УСЛУГИ

AI

AI

AI

НОЌИ

 9

9

Цена по лице во двокреветна соба (Comfort)

885€ 695 735 

Цените НЕ вклучуваат авионски билети

Croatia Airlines / Air France – најефтина можна цена за издавање до 10.04.2018  = 913€ со вклучени Аеродромски такси

Croatia Airlines / Condor – најефтина можна цена 945€ со вклучени Аеродромски такси