Вработувања

АУРОРА ТУРС, Скопје има потреба од вработување за следниве работни места:

1.РЕФЕРЕНТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ. Неопходно е одлично познавање на Англиски јазик. Плата од минимум 18.000 ден.

2. ПРОГРАМСКИ МЕНАЏЕР  ЗА КРЕИРАЊЕ И ПРОДАЖБА НА ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ. Потребно е работно искуство во туристичка агенција, одлично познавање на word i excel и одлично познавање на Англиски јазик. Неопходно е високо образование. Плата од минимум 30.000 денари.