Vrachos Villa Argo

IMG_20170627_194658

Вилата Арго е објект, лоциран на првата линија куќи изградени долж шеталиштето покрај долгата плажа во Врахос. Карактеристична по фронталната поставеност на нејзините балкони и тераси, го привлекува вниманието на секој минувач покрај нејзе. Во своето приземје располага со убав ресторан, над кој скалесто се издигаат останатите катови на зградата. Во нивниот состав се наоѓаат, убаво опремени студија и апартмани, сите опремени со мини кујни, спални соби, тоалети и балкони со гарнитури за одмор. Близината на плажата и погледот кон морето, ветува дека сместувањето во Вилата Арго е добар избор за вашиот одмор.

Галерија

Ценовник

 

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  STD 1/2+1 (3 лица) 108 134 168 192 222 254 376 433 475 522 522 522 436 283 226 181 145
ARGO “B” (tv, ac*) до 31.Март 101 125 157 179 207 237 350 403 442 486 486 486 406 264 211 169 135
Врахос APT2B 2/2+1 (5 лица) 143 177 221 254 283 335 496 570 627 690 690 690 575 372 299 238 191
  до 31.Март 133 165 206 237 264 312 462 531 584 642 642 642 535 346 279 222 178

Цените се дадени за сместување по соба според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

 

Програма на патување

Забелешки