VRAHOS / VILLA PHILOXENIA

Villa FILOXENIA, Vrahos (1)_m

Едно од најпопуларните летувалишта на јонскиот брег, кое во последните години доживува вистинска експанзија на туристичкиот пазар, е секако местото Врахос. Долгата плажа покрај светлосиното море, надополнета со благиот рељев карактеристичен по зеленилото и малубројните објекти вметнати низ него, Врахос го издвојуваат особено интересен за бројните вљубеници во морската шир и ситниот песок кој истата го заплиснува со нејзините бранови. Главната улица која се протега покрај долгата плажа, карактеристична е по низата од објекти, вили и мали хотели кои ориентирани со своите балкони и тераси кон морето, побудуваат желба за престој токму во нив. Панорамата која се отвара од секој прозорец и балкон насочени кон ширината на јонското море, е дополнителен атрибут врз почетниот мотив да се престојува токму во ова актуелно летувалиште.                                                                                                             Овој објект кој се наоѓа во средишниот дел на Врахос, привлекува внимание со модерниот изгле, широкиот и со зеленило збогатен плац, како и со убаво редените единици за сместување. Сите единици се карактеризираат со посебни спални соби, кујни, тоалети и балкони со гарнитури за одмор. Близината до големата плажа, како и до останатите содрѓжини во ова се попознато туристичко место, вилата Фолоксенија ја издвојуваат како квалитетен и соодветен објект за престој во тек на вашиот одмор.

Галерија

Ценовник

  наем МАЈ ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ
  термин 18 25 1 8 15 22 29 8 17 26 4 13 22 31 7 14 21
  ноќевања 7 7 7 7 7 7 9 9 9 9 9 9 9 7 7 7 7
  APT1B 1/2+exb (3 лица) 92 114 143 164 189 216 320 367 404 445 445 445 370 241 193 154 123
PHILOXENIA “B” (tv, ac*) до 31.Март 86 107 133 153 176 201 298 342 376 414 414 414 345 225 180 144 115
Врахос APT1B 1/2+2 (4 лица) 98 121 152 175 201 232 342 393 431 475 475 475 396 257 206 164 132
  до 31.Март 92 113 142 163 187 216 319 366 401 442 442 442 369 240 192 153 123

 Цените се однесуваат на наем на студио/апартман за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD)

 

Програма на патување

Забелешки