Warere Beach Hotel 3* – Zanzibar

portfolio_template31

Галерија

Ценовник

Warere Beach Hotel 3* 

ПЕРИОД

01.01.’17–15.01.’17

16.01 – 30.03

01.04 – 31.05

01.06 – 15.07

23.12.’17–15.01.’18

16.07 – 31.10

 

01.11 – 22.12

 

УСЛУГА

 12 НОЌЕВАЊА + ТРАНСФЕР APT-HTL-APT

Цена по лице во Ocean View rooms/bungalows

BB

975€

835€

655€

745€

Цена по лице во Ocean front bungalows

BB

1115€

1025€

745€

885€

Доплата за полупансион (HB) 15€ по лице по ден

*Цената не вклучува авионски билет
 Најефтината моментална цена е со Turkish Airlanes – 471€ + 274€  вклучени аеродромски такси,  за резервација до 10.12.2016

* Цените се во евра, плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Забелешки