Зимска Бајка

zima 16

Специјален пакет за целата фамилија во
Аурора Ресорт 5*, Берово

Одморете се оваа зимска сезона во пет-ѕвезден амбиент создавајќи прекрасни спомени кои ќе ги помните доживотно.

Галерија

Ценовник

Зимска Бајка во Аурора Ресорт

Фамилијарен пакет на база на полу пансион + СПА

Тип на соба

Цена за 3 ноќевања по лице

Цена за дополнително 4 ноќевање по лице

Цена за 5 ноќевања по лице

Цена за дополнително 6 ноќевање по лице

Цена за 7 ноќевања по лице

Цена за дополнителни ноќевања после 7 ноќевање по лице

Супериор

119€ / 7,378мкд

39€ / 2418мкд

179€ / 11,098мкд

35€ / 2,418мкд

239€ / 14,818мкд

33€ / 2,046мкд

Делукс /

Џуниор Свит

135€ / 8,370мкд

44€ / 2,728мкд

205€ / 12,710мкд

40€ / 2,480мкд

275€ / 17,050мкд

38€ / 2,356мкд

Апартман

149€ / 9,238мкд

49€ / 3,038мкд

229€ / 14,198мкд

45€ / 2,790мкд

309€ / 19,158мкд

€ 42 / 2,604мкд

-25% попуст за сместување на 3то возрасно лице во соба

Програма на патување